Sunday, 24 August 2014

:: Kisah Kami ::

Assalamualaikum w.b.t ..

Hye ollsss ..

Tengah-tengah malam yang agak sedikit boring nie , 
membuatkan aku terasa kerajinan yang agak mendalam untuk menaip satu enterriiiiii ..
hohoho ..

x tau laa ada x orang nak baca entteeerriii aku nie ..
x kesah laa , janji aku puassss ..

memandangkan dah lama aku x mengupload gambar-gambar aku ,
so now , aku nak upload bebanyak ..
Jangan meluat tengok nokkk ..
** Ade ke orang nak tengok ? -,-"  **

OK !



Oshin , jom seleeepiieeee !!
** Gambar aku yang agak tidak sopan , on off wearing hijab .. **




Ini masa pergi rumah terbuka ..
Agak mengejutkan aku ,
tempat aku pergi nie adalah VENICE !!
Yes , VENICE !!
Tapi bukan Venice yang aku idam idam kan ..
Haha ..
Persiaran Venice of  Perak ..
** Aku orang Sarawak , manalah aku tau kat Perak ada tempat macam tu ..
Agak batak di situ .. **


Memang selalu menyepat , x sah kalau tengok cermin gedebak besar , 
x snap snappp ..
HARUSSSS OK !!


This is my pacik , macik , adek adek sedare ..
Inilah satu satunya family saudara aku yang dok kat Semenanjung ..


Membelakangi Pengkalan Lumut ..


** Me n Alya **


** Farah , Me n Miera **


The last , Teluk Batik Perak ..
OK , memandangkan line aku nie dah lembab ..
Stop di sini sajalah ..
** Abang abang kakak kakak d_g_ ni mesti dengki dengan aku nie ..
tu yang putuskan line aku nie .. **
Kekhinziran mencelah ..

OK !! Bye .. Gudnite !!
PEACE !!


Terima kasih sebab sudi baca !! ツ

0 000 »» Budak Chomell: