Wednesday, 20 February 2013

Segmen Santai Blogger Bersama PenBiruMummy.blogspot

Assalamualaikum . .
Nak join segmen dari blog mummy plak . . :)
Segmen Santai Blogger
Saya suka segmen ini dan patut menang kerana 
segmen nie santai ** dah nama dia segmen santai kan , memanglah santai ** 
hihi , senang jee nak join .
and the most important , x payah nak kluar modal pun kalau kite join . .
sebaliknya kalau kita menang , kita dapat hadiah plak . . ** kalau menang k. ** 
InsyaAllah kalau ada rezeki . . hihi .
Hadiah dia pon awesomeeeee . . ^^
 ** ishh , memang x rugi lah kalau join waima pon x menang **

Hadiah-hadiah :

mesti jiwa korang gEdEBakDungDunk nak JOIN kan . . 
hehehehe . .
Klik laa banner segmen kat atas tu , k . .

Teman-teman :
Awak cOmeL ◕‿◕

Ok , Done !! Bubbyee . .



Terima kasih sebab sudi baca !! ツ