Wednesday, 13 February 2013

:: Bowling time !!!! ::

Assalamualaikum . .
Petang-petang cegini memang bowrinkk babe !!
Lagi-lagi laa kat ofiz nie . huh !! **SEBEL**
. . . . Abaikan . . . 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Aku nak cite pasal hari Isnin ari tu . . Cuti CNY tu kan . .
Bowrink dok kat umah , so kluar . . **OUTING**

|
|
|
|

Kalau dah outing borink-borink tuu , haruslah aku pegi men bowling . .
Wuuuhhhuuuu . . Bowling is my fav. babe !! haha . .

Orang ramai babe !! Tunggu turn lagi ~~ arrhhhgg !!


Haahhh !! Dia dah maaaiiiii dahhh . .  :D

Ini lawan dia . .  **Lawan yang SETIA . haha**
Boyfren Yuyu_Yunie ◕‿◕

|| Dee Dir VS Piji ||


Penat~~~ tengok arr bola budak tuh masuk longkang . . haha .
**Macam la aku reti sangat nak main . :p**


 »»»» tengok bawah 

|
|
|
|
|
|
|
|


Okey !! Sampai sini saja . . 
**wey-wey , x yah buat muka bengang kau laa . wekkk !!**
Bye . . . 


Terima kasih sebab sudi baca !! ツ

4 000 »» Budak Chomell:

said...

Lama tak main bowling..
Sekalai main, bagai nak tercabut tangan....
Sampai 4 frame sorang..

said...

haha . . tu laa , nie pon lame gak x main , bulan feb nie la yg 1st main lagi . hehe . . tangan pun dah ade muscle bak bola berat . ^^

said...

wahh kat ofic pun boleh online bagus nya..

said...

Kalau boss pegi kat meja , pura2 buat keja laa . . Haha **jahatnya aku**