Monday, 19 September 2011

:: __TRAY 2 FACE__ ::

..Assalamualikum w.b.t ..
Persahabatan memang sangat indah, banyak kenangan indah di dalamnya .. Sahabat juga sangat berharga, hidup tanpa sahabat mungkin rasanya seperti hidup di perahu kecil yang terapung di tengah lautan .. Memiliki ramai sahabat memudahkan kita untuk menyelesaikan tugas maupun meringankan beban ..
hmmm ,, apabila seorang sahabat yang mengkhianati kita??
jika kita memang sudah anggap dia kawan sejati kita ,,
kawan sehidup semati .. dan tanpa kita sedari , dia menusuk kita
dari belakang .. apakah perasaan kita waktu tu ???

aku nak cite satu bende nie ,, cite kawan ... memang jadi kat aku sendiri ... kot ..
haha .. aku memang dah lame kenal die .. satu skull .. pastu mase form 4 , aku pindah skolah .. dia pon pindah skolah yg same gak .. aku memang dah anggap die kawan sejati ar ... ke klas same ,, pegi makan same .. sume bende dibuat same2 .. memang best giler lar waktu tuh .. rase nak stay jer kt waktu tu jer .. tapi x sangke .. sanggup die buat aku camtu ... menikam aku dari belakang .. k .. aku start cite .. dulu aku couple ar ngan sum1 nih .. tapi die skull kat lain .. kite berhubung gune handfon jer .. aku tggal kat hostel ,, bkn asrama penuh , tapi kitorang hanya diwajibkan hostel oleh pihak skolah jer .. so , bawak handfon curi2 ar ke hostel .. ade satu malam tu, aku dah antar balik handfon aku tuh .. dah x de kdt .. mlz nak bazir duit g nak mreload ,, so , couple aku tu contact aku kat num kawan aku uh .. .. x tau ar plak aku , yg kawan aku tuh contact sepanjang malam dengan couple aku tuh .. lau sekadar biase2 jer x pe ar .. tapi nie x .. die cite tentang aku .. lau cite betul x pe ,, nie x , cite fitnah sume .. sampai si couple aku tu pon benci kat aku ..

die percaye trus kat kawan aku tuh .. x puas die cite kat my couple , die cite plak kat budak lelaki nie .. die jelez aku rapat dengan budak lelaki tuh .. sebab tu ar die cite bende x baik kat budak tu .. die fitnah aku macam2 .. sampai budak lelaki tu pon caye kat die .. die nie memang talam 2 muke .. TRAY 2 FACE !!! depan kite nampak baik ! tapi belakang macam s**L ... sejak tu , aku ngan budak lelaki tu x close agi

.. staun lpas tu , budak lelaki tu pon tau cite sbenanyer ... n couple aku mase tu pon cite die ... bape lame aku tanggong derita uh !! skarang kawan aku tu datang balik ngan aku , dan aku lom dapat trime die agi .. aku maseh blom dapat maafkan die agi .. aku DENDAM ngan die ... gara2 die sume musnah .. hancur .. hilang !! aku BENCI die sangat2 .. x penah aku nak benci orang teruk macam nie sangat .. tapi sebab perangai s**L die tuh , aku benci die !!
( xde kene-mengene yg hidup atau yg tlah menemui ilahi ;) )



Terima kasih sebab sudi baca !! ツ