Thursday, 25 August 2011

:: shopping ku diganggu "VIRUSSSS" ::

..Assalamualaikum w.b.t .. hye sume !! dahh tengok tajuk kat atas tuh ?? mesti korang herankan .. kenape "VIRUSS" .. sini arr aku nak cite .. b4 tuh , aku nak cite kegembiraan aku b4 diganggu si "VIRUSS" nie .. jengg jengg jengg .. haha !! ptg tadi kan , aku ngan family pegi arr shopping kat EMART ... beli barang raye pe sume ..
..nie lar EMART !!


..wow !! ramai giler !!

..mase jalan2 tuh , tetibe mata aku tertengok ( tertengok ke?? haha ) SUPRA SHOES !! waaa ~ cantek 
bro !!
..yang nie !!
..yang paling menarik perhatianku !! thiz one !!

..tapi aku kene hapuskan niat nak beli dari mind set nih , coz aku dah ade lar supra shoe nie ..
..ini die !! SUPRA aku !!
..x kan lar raye pon nak pakai supra kot .. haha !! 0rang pakai wedges gune baju raye , t kang aku pakai supra gune baju raye .. kepelikan betulll !! style entah dari pelusuk mane datangnyer gitu .. haha ..
lepas habis beli barang tuh , kitorang bebuke arr kat SCR .. tau kan SCR tu ape?? x kan ar x tau plak .. hihi ..

..nie die SCR !! boleh bace kan ? :)

..kawasan restoren die ..


..my pebret !! chicken rice SCR !!

..dahh kenyang2 tuh , pe lagi .. balekk ar !! haha .. balek tu , bukan maksud balekk umah truss .. balek dari tempat tu jer .. then , singgah lagi satu tempat .. SUPER SAVE , Demak Laut .. tempat murah punyer .. hehe .. belom habiss g barang yang nak dibeli .. singgah sini arr beli barangg kelengkapan umahh utk raye nih ... hehe ..Arrrrrr .... start cite !! kat sini arr aku diganggu kehadiran "VIRUSSS" tuh .. huh !!!

"VIRUSS" = kawan makan kawan


Adoyaiiii .. x nak arr aku nak cite hal orang .. lebih2 lagi bulan Ramadhan Al-Mubarak nie kan .. kite nak cari  pahale , bukan nak cari dose .. hehehhehe .. k , "VIRUS" tu memangg "baek" orang nyer .. "setie" pade kengkawan .. "x khianat" kawan ... huh !!! memang "BAEK" giler lar die nih .. aik , nape word yang aku tulis ada ( " " ) ... korang paham2 lar nape ku tulis cam tuh .. kite kan budak skulahh TADIKA .. belajar ayat berlawanan .. ( perasan maseh mude (: ) .. haha ..
..after aku terjumpe dan diganggu "VIRUSS" tuhh , memangg x de mood nak pileh2 barang .. uh !! darah naek atas kepale dahh bile terfikirkan "kebaekan" si VIRUSS tuh buad kat aku ...
shoppinggg indahku diganggu !!! Aku memanggg "SUKE" sangat kat kAU, VIRUSSS !!

p/s :: ..janganlar korang mengkhianati kawan korang .. hanye kerane korang dengki kan die , bab die dapat ape yang die nak , tapi korang x dapat ape yang korang nak .. lebeh2 lagi tu memang kawan rapat korang .. memang close giler lar .. korang x rase pon , ape yang kawan korang rase bile korang mengkhianati die , memfitnah die , memburukkan die ..kalau korang nak tau , dalam haty kawan korang tu , memang penoh penderitaan .. dan mungkin die x kan memaafkan korang bile korang mntak ampun kat die ..
Lu PK lar sendiri !!! =(
Renung-renungkan dan slamat beramal .. 







Terima kasih sebab sudi baca !! ツ

2 000 »» Budak Chomell:

said...

ahahahah..mcm virussss glerrrr org ya bh...pjl !

said...

..ahaha !! saya sokonggg manyakk2 !!